Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του Α.Σ. Δίας-Budo Academy Κομοτηνής

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 , στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ Τ.Ε.Φ.Φ.Α. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2016

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα συστήματα

Fighiting system
Duo system
Ne-Waza sytem

‘Eλαβαν μέρος 19 σύλλογοι με 337 αθλητές όλων των κατηγοριών

Η Ομάδα του Ζίου-Ζίτσου Α.Σ.ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY με προπονητές του Αλέξανδρο Παρασίδη, Γιώτη Λυγκόζη και Χατζηβλασίου θεοδόσιο για πέμπτη συνεχή χρονιά κατέκτησαν την πρώτη θέση με συμμετοχή 96 αθλητών, συνολικά 96 μετάλλια. 31 χρυσά, 26 αργυρά και 39 χάλκινα.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για όλους τους αθλητές και εξετάσεις μαύρων ζωνών που επιτυχόντες είναι:
Μαριόλα Ευα – Mαυρη ζώνη 1dan
Ρεντετζης Γιάννης- Mαυρη ζώνη 1dan
Χατζηδαυιτίδης Παναγιώτης – Mαυρη ζώνη 1dan
Ασπρογιαννίδης Γιώργος – Mαυρη ζωνη 1dan
Αφρικιάν Άρης - Mαυρη ζώνη junior
Γαζαριάν Χάμλετ - Mαυρη ζώνη junior
Δεληγκιόζη Σταυρούλα - Mαυρη ζώνη junior

Ελληνική ομοσπονδία ζίου- ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ) συγχαίρει τον Α.Σ. ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για την ΑΡΙΣΤΗ διοργάνωση των αγώνων, τους αθλητές για τις επιδόσεις τους , καθώς και τους διαιτητές , προπονητές , για την άψογη παρουσία τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και είναι ΔΩΡΕΑΝ !!! Με τμήματα Ju-jitsu, Brazilian Jiu jitsu, Judo, Aikido, Iaido, MMA, γυναικεία αυτοάμυνα, Womens Budo Training, Σας καλούμε να έρθετε στον καινούριο μας χώρο και να συζητήσουμε για την εκπαίδευση των παιδιών σας ! Στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας ΔΙΑΣ- Budo Academy Komotini A.Parasidis, Φιλίππου 11 πίσω από το ΤΕΒΕ.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι