Σοφά λόγια

Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω. (Ρητό του Ζεν)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ανακοινώσεις


Δύο σχολές προπονητών μέσα στο 2022 θα διοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ)

Δύο σχολές προπονητών μέσα στο 2022 θα διοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ)Δύο σχολές προπονητών, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), θα ιδρυθούν μέσα στο 2022..

Επιτυχημένες εξετάσεις για τους μαθητές του Ευστάθιου Καββαδία

Επιτυχημένες εξετάσεις για τους μαθητές του Ευστάθιου ΚαββαδίαΤο ΔΣ του σωματείου μας συγχαίρει θερμά τους 60 αθλητές του συλλόγου που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό στις εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του συλλόγου. ..

Ειδική Αθλητική Αναγνώρηση για τον Εύαθλο Λευκάδας

Ειδική Αθλητική Αναγνώρηση για τον Εύαθλο Λευκάδας Το ΔΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι ο σύλλογος έλαβε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF ,καθως και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στα μητρώα της Γενικής γραμματείας αθλητισμού. ..

Εθελοντική δράση για το Α.Ο. Σότοκαν Καράτε Τίγρης και Δράκος

Εθελοντική δράση για το Α.Ο. Σότοκαν Καράτε Τίγρης και Δράκος Ο Όμιλος μας σε συνεργασία με το σύλλογο Αθηναίοι Δρομείς, συμμετείχε στην εθελοντική δράση της διεξαγωγής του Φειδιππίδειου Δρόμου..

Πρόγραμμα Ουκέμι - Βασικές τεχνικές ασφαλών πτώσεων για παιδιά

Πρόγραμμα Ουκέμι - Βασικές τεχνικές ασφαλών πτώσεων για παιδιάΤο πρόγραμμα του πανελλήνιου οδηγού πολεμικών τεχνών, «Ουκέμι - Βασικές τεχνικές ασφαλών πτώσεων για παιδιά 6-12 ετών», ξεκινάει αυτόν τον Δεκέμβριο, σε συνεργασία με τις σχολές του Οδηγού σε όλη την Ελλάδα. ..

Αναζήτηση

Αθλόπολις
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική