Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Αγώνες


Μεγάλη επιτυχία του Εύαθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ

Μεγάλη επιτυχία του Εύαθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κικ ΜπόξινγκΤο ΔΣ του σωματείου μας συγχαίρει θερμα τους αθλητές του για τη μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΙΚ ΜΠΟΞ αυτην την φορα...

Μεγάλη επιτυχία για τον Εύαθλο Λευκάδας

Μεγάλη επιτυχία για τον Εύαθλο ΛευκάδαςΜεγάλη επιτυχία για τον ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΝΥΔΡΙΟΥ η συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Μικτων Πολεμικών Τεχνών στην Αθήνα ..

Αναγνωρισμένος προπονητής Μούι Τάι ο Ευστάθιος Καββαδίας

Αναγνωρισμένος προπονητής Μούι Τάι ο Ευστάθιος ΚαββαδίαςΗ απονομή του πτυχίου πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι την 13/11/2021 από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας παρουσία των υπευθύνων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. ..

«Χάλκινη» η Όλγα Παπαγεωργίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό

«Χάλκινη» η Όλγα Παπαγεωργίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΤαεκβοντόΧρειάστηκε να υπερβάλει εαυτόν στον προημιτελικό των -46 κιλών, για να μπορέσει να βρεθεί στο βάθρο των νικητριών ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην καριέρα της. ..

Στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 61 κράτη, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Zίου Ζίτσου η Ελλάδα

Στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 61 κράτη, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Zίου Ζίτσου η Ελλάδα8 Χρυσά, 9 Ασημένια και 25 Χάλκινα Μετάλλια, στα αγωνιστικά συστήματα Fighting System, Newaza System, Duo System των ηλικιακών κατηγοριών -16 -18 -21 +21 ετών. ..

Αναζήτηση

TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική