Σοφά λόγια

Η σοφία ξεκινάει από την αναζήτηση. (Σωκράτης)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

CAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Προφίλ Τεχνών

Πυγμαχία: Η αρχαιότερη πολεμική τέχνη μαζί με την Πάλη και το Παγκράτιο. Είναι ένα δυναμικό άθλημα με πολλαπλά οφέλη στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης (αερόβια & αναερόβια), στη σμίλευση του σώματος, στην καλλιέργεια της πειθαρχίας, της προσήλωσης στο στόχο, στην ετοιμότητα, την προνοητικότητα και στη γνώση κινήσεων αυτοάμυνας.

Κικ Μπόξινγκ: Συνδυασμός Πυγμαχίας με λακτίσματα που συνιστά την ιδιαίτερη προσωπικότητα αυτού του αθλήματος. Δυναμική προπόνηση που συμπεριλαμβάνει όλα τα οφέλη της Πυγμαχίας.
Στο Γυμναστήριο Caestus λειτουργούν παιδικά τμήματα πυγμαχίας και κικ μπόξινγκ, crossFit, cross training, άρση βαρών, pilates, TRX(προπόνηση με ιμάντες), γιόγκα, χορός και ρυθμική γυμναστική.

Προφίλ Δασκάλων

Ο Xρήστος Τριάντης είναι ο επικεφαλής εκπαιδευτής στο Γυμναστήριο Caestus με ένα αρκετά εντυπωσιακό βιογραφικό: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Ειδικότητα- Πυγμαχία, 6 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος, 8 χρόνια μέλος της Εθνικής Ομάδας και της προολυμπιακής ομάδας για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα 1996, με συμμετοχές και μετάλλια σε διεθνή τουρνουά, 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων CISM. Προπονητής των Εθνικών Ομάδων Παίδων-Εφήβων-Ανδρών και Γυναικών, με επιτυχίες: 2 Πανευρωπαϊκά μετάλλια, 3 Παγκόσμια και 20 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις παίδων-εφήβων-ανδρών και γυναικών. Προπονητής στον πυγμαχικό σύλλογο Σ.Β.Α.Π. ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ για 5 χρόνια, με πολλά μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Προπονητής σε αναπτυξιακά προγράμματα που αφορούσαν το άθλημα της πυγμαχίας μέσω Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.Υπεύθυνος προπονητηρίων πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

CAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟCAESTUS-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κασταμονής 99Α και Μακρυγιάννη, Αλσούπολη, Ν. Ιωνία
Τηλέφωνο: 215 5300027
Fax:
Κινητό: 6972 335354, 6972 090341
E-mail: caestusgym@yahoo.gr
Website: http://www.caestus.gr
Facebook: https://www.facebook.com/CaestusGymByChristosTriantis

Αναζήτηση

TEAKWONDO AI
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
JUDO
THE WING CHUN WAY
Bujinkan Dojo Hellas
Olympus
KRAV MAGA PERISTERI
KRAV MAGA Protonotarios
aikido
Satori
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
DYNAMIC


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική