Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

JKF GOJUKAI GREECE KARATE DO

Προφίλ Τέχνης

Το Καράτε αποτελεί μία από τις αρχαιότερες πολεμικές τέχνες της οικουμένης. Για πολλούς, το Καράτε είναι η βάση πολλών μαχητικών αθλημάτων και χωρίζεται σε διάφορές υποκατηγορίες… Η ακριβής χρονολογία της τελειοποίησης δεν έχει προσδιοριστεί, όμως η γέννηση του προήλθε από την πόλη Οκινάβα της Ιαπωνίας. Από τη μητρική γλώσσα των ντόπιων, το Καράτε μεταφράζεται στα ελληνικά ως: «άδειο χέρι». Ο λόγος για τον οποίο η ιαπωνική, αυτή τέχνη, πήρε αυτό το όνομα έχει ιδιαίτερη σημασία και ορίζεται ως εξής: Στο καράτε δεν χρησιμοποιούνται όπλα, ουσιαστικά σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να… αδειάσει την ψυχή και το μυαλό του από την περηφάνια και τα πάθη, και να αναζητήσει την αρετή στην τελειοποίηση της τέχνης που δεν παύει ποτέ να διδάσκεται!

Προφίλ Δασκάλου

Ο Δημήτρης Τσακατάνης είναι ο δάσκαλος του συλλόγου. Το 1980 ήρθε σε πρώτη επαφή με το Καράτε και συγκεκριμένα με το Goju Ryu. Προπονητής /Εκπαιδευτής του ήταν ο Πέτρος Αποστολάκης. Συμμετείχε σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 1988 στη Γερμανία ο TOKIO FUNASAKO τον προήγαγε σε μαύρη ζώνη 1ο DAN.Το 1991 αναλαμβάνει εκπαιδευτής στον συλλογο GOJUKAI στον Αγ.Δημήτριο. Το 1993 αποκτά το 2ο DAN IKGA. Το 1998 έδωσε εξετάσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για το 3ο DAN και ταυτόχρονα γίνεται γραμματέας της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ, θέση που κατείχε μέχρι το 2013.

Το 2003 αποκτά το 4ο DAN J.K.F. GOJUKAI.Το 2013 αποκτά το 5ο DAN (SEIWAKAI) και 5ο DAN WKF (WORLD KARATE FEDERATION).
Μέχρι το τέλος του 2013 διατέλεσε Εθνικός Διαιτητής (REFEREE A ΣΤΟ KUMITE, JUDGE A ΣΤΑ KΑΤΑ) και Βαλκανικός Διαιτητής (REFEREE A ΣΤΟ KUMITE, JUDGE A ΣΤΑ KΑΤΑ).

Επίσης και Μεσογειακος. Όλοι οι βαθμοί του είναι αναγνωρισμένοι από την Ε.ΛΟ.Κ ΚΑΙ την WKF (World Karate Federation).Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον Goshi Yamaguchi 8ο DAN IKGA, με τον Ingo de Jonk 7ο DAN IKGA και με τον Leo Lipinski 7ο DAN JKF GOJUKAI-8ο DAN SEIWAKAI .Επισης SeiichiFujiwaraHanshi 8oDanJKFGojukai.Πολλοί αθλητές του είναι μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας και έχουν κερδίσει πολλά μετάλλια στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη αλλά και Παγκόσμια. Επίσης διατέλεσε προπονητής Εθνικών Ομάδων. Είναι Τεχνικός Υπεύθυνος της οργάνωσης (J.K.F.) JAPAN KARATE FEDERATION GOJUKAI για την Ελλάδα. Είναι διπλωματούχος προπονητής Γ.Γ.Α και διπλωματούχος εξεταστής Κατηγορίας Β’ GKF (GREEK KARATE FEDERATION).

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

JKF GOJUKAI GREECE KARATE DOJKF GOJUKAI GREECE KARATE DOJKF GOJUKAI GREECE KARATE DOJKF GOJUKAI GREECE KARATE DOJKF GOJUKAI GREECE KARATE DOJKF GOJUKAI GREECE KARATE DO

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Δεκ. Χρ. Νικολάου 47, Αγ. Δημήτριος
Τηλέφωνο: 2109761103
Fax: 2109690150
Κινητό: 6972282743
E-mail: gojukaikarate.athens@yahoo.gr
Website: http://www.gojuryu.gr/jkfgojukai/index.php/el/
Facebook: https://www.facebook.com/dimitris.tsakatanis

Αναζήτηση

KRAV MAGA Protonotarios
TEAKWONDO AI
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
THE WING CHUN WAY
TCMA
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
DYNAMIC
aikido
KRAV MAGA PERISTERI
JUDO
Satori
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική