Σοφά λόγια

Δίνε προσοχή στους εχθρούς σου, γιατί είναι οι πρώτοι που σου αποκαλύπτουν τα λάθη σου. (Αντισθένης)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

FUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Προφίλ Τεχνών

Αϊκίντο: Στηριγμένο στο τάιμινγκ, την κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και στις κυκλικές κινήσεις που θέτουν τον αμυνόμενο εκτός της γραμμής επίθεσης, το αϊκίντο διακρίνεται επίσης για το θεωρητικό και «φιλοσοφικό» του υπόβαθρο. Πολλοί αναφέρονται στο αϊκίντο ως «η τέχνη της ειρήνης» ή «η τέχνη της αρμονίας».

Κέντο: Το κέντο είναι από τις πιο δημοφιλείς πολεμικές τέχνες στην Ιαπωνία, φανερώνοντας έτσι τον παραδοσιακό σεβασμό του ιαπωνικού πολιτισμού για το ξίφος και την τέχνη της χρήσης του. Στο κέντο εκπαιδεύεστε να βλέπετε τα πράγματα με τα μάτια σας, να αντιδράτε αστραπιαία στα γεγονότα και να λαμβάνετε στη στιγμή αποφάσεις με το μυαλό σας. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του κέντο παρακολουθείτε τον αντίπαλό σας με τα μάτια σας, αντιδράτε γρήγορα στις κινήσεις του και αρπάζετε τις ευκαιρίες για επίθεση, όπως φαίνονται μέσα από τα «μάτια του μυαλού». Τα «μάτια του μυαλού» ανοίγουν, μόνο μέσα από την επί μακρόν σοβαρή εξάσκηση, όπως και στην περίπτωση της άσκησης στο ζεν. Σημαντικός αντικειμενικός στόχος στην εξάσκηση του κέντο είναι η αφύπνιση, να διατηρούμαστε πάντα σε ετοιμότητα τόσο σε έναν αγώνα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Προφίλ Δασκάλων

Ο Βίορελ Λούνγκου έχει ξεκινήσει το αϊκίντο από το 1995 στην Ρουμανία.Το 1997 ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα και συνέχισε με τον Κώστα Μιχαλάκη 3 νταν.Το 1999 εντάχθηκε στο Fukushinkan dojo με τον Γίωργο Κολλιόπουλο , 6 νταν με τον οποίο συνεχίζει έως και σήμερα.Κατέχει τον βαθμό του 4 νταν.

Ο Γιάννης Ψαλτάκης ξεκίνησε το κέντο το 2001 στην Αθήνα και το ιάιντο το 2007. Τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας του ιάιντο. Σήμερα κατέχει το βαθμό του 3ου νταν στο κέντο και του 3ου νταν στο ιάιντο.

Ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντίνου ξεκίνησε το κέντο το 2003 στο Βόλο. Τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας του κέντο. Σήμερα κατέχει το βαθμό του 3ου νταν στο κέντο.

Στην σχολή λειτουργεί και παιδικό τμήμα αϊκίντο.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

FUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗFUDOSHIN DOJO- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 6, Νεα Σμύρνη
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6977203699,6944154050
E-mail: fudoshin-greece@hotmail.com
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fudoshin-Dojo-Nea-Smyrni/418878931584131?sk=timeline

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
THE WING CHUN WAY
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Satori
aikido
KRAV MAGA Protonotarios
DYNAMIC
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
JUDO
Olympus
KRAV MAGA PERISTERI
TEAKWONDO AI
TCMA
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική