Σοφά λόγια

Βάζεις μηδέν πόντους από τις βολές που δεν ρίχνεις.

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

FIGHT WAY

FIGHT WAYΕπικεφαλής της σχόλης είναι ο Χαμηλοθώρης Κωνσταντίνος, 5 Dan HTSDF. Όλοι οι εκπαιδευτές της σχολής είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, στην αντίστοιχη τέχνη και άθλημα εδώ και 30 χρόνια τώρα. Οι αρχές, οι αξίες, ο σεβασμός, η ιεραρχία, η υπομονή και η επιμονή, γίνονται χρόνο με το χρόνο μέρος και κομμάτι της ζωής τους. ..

AIKIDO RANDORI DOJO

AIKIDO RANDORI DOJOΟ Κακαλιάγκος Σπυρίδων γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και είναι κάτοχος 3 Dan Black Belt Aikido Aikikai. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Aikido το 1998. Tο Νοέμβριο του 2006 απέκτησε το 1ο Dan και τον Δεκέμβριο του 2009 απέκτησε το 2ο Dan απο τον sensei Edward Germanov, 6o Dan Aikido Association Bulgarian. ..

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΩΚΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΩΚΕΑΣΟ Παναγιώτης Μαυραειδής είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αναγνωρισμένος Προπονητής από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό WTF και ETU (Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing (WAKO)...

Α.Σ.Γ.Α. ΠΑΜΜΑΧΟΝ - Α.Σ. POWER CENTER

Α.Σ.Γ.Α. ΠΑΜΜΑΧΟΝ - Α.Σ. POWER CENTERΔάσκαλος στο Α.Σ.Γ.Α. Πάμμαχον και Power Center είναι ο 8 φορές πανελλήνιος πρωταθλητής Παγκρατίου Αθλήματος και 12 φορές πανελλήνιος πρωταθλητής στο Wu Shu Kwan Kung Fu, Γκάνης Αριστείδης...

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥTο Koei-Kan Karate-Do είναι ένα παραδοσιακό στυλ Καράτε, που επίσημα ιδρύθηκε στις 2 Απριλίου 1954, από τον master Eizo Onishi, με την δημιουργία του πρώτου dojo στη Νομαρχία Kanagawa Ken του Τόκιο. ..

Βρέθηκαν συνολικά 196 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 40

1

Αναζήτηση

Olympus
KRAV MAGA Protonotarios
TEAKWONDO AI
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
DYNAMIC
Satori
KRAV MAGA PERISTERI
Bujinkan Dojo Hellas
JUDO
TCMA
THE WING CHUN WAY
aikido
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική