ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Σοφά λόγια

Δεν κοιτάζω, δεν περιμένω, δεν είμαι ανοιχτός. (Morihei Ueshiba)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Επιλεγμένος Νομός: Ν. Θεσσαλονίκης

EBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

EBMAS WING TZUN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤο EBMAS Wing Tzun είναι ένα εξελιγμένο στυλ μάχης, όπου τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Για να είναι πάντα εφικτή η σωστή και άμεση αντίδραση, δεν υπάρχει μια ασαφής πληθώρα τεχνικών, αλλά χρησιμοποιούνται σε κάθε περίπτωση «τέσσερεις βασικές αρχές » και «τέσσερεις κανόνες δύναμης.»..

KRAV MAGA PROTECTION

KRAV MAGA PROTECTIONΤο KRAV MAGA (μάχη επαφής - contact fight - קרב מגע) είναι ένα αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα μάχης, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την ευκολία στην εκμάθησή του. ..

Α.Σ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ

Α.Σ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙTo ταεκβοντό είναι το εθνικό άθλημα της Κορέας , περιλαμβάνονει λακτίσματα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες πολεμικές τέχνες της Άπω Ανατολής, όπως τα ψηλά ή τα ιπτάμενα λακτίσματα. ..

SUIBUKAN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SUIBUKAN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤο shorin ryu karate do, το Matayoshi kobudo και το Yamashita suikendo είναι μαχητικές τέχνες, είναι χορός, είναι μια σύνθετη μορφή γυμναστικής, είναι ένας τρόπος σκέψης, είναι ένας τρόπος ζωής...

KING OF THE RING

KING OF THE RINGΗ εξέλιξη της πορείας μας έως σήμερα, μετράει 39 δημιουργικά χρόνια, με πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων. Κεντρικό πρόσωπο που έδωσε σάρκα και οστά στην ιδέα..

Βρέθηκαν συνολικά 11 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 3

1

Αναζήτηση

Olympus
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
DYNAMIC
aikido
JUDO
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
THE WING CHUN WAY
TEAKWONDO AI
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
KRAV MAGA Protonotarios
KRAV MAGA PERISTERI
TCMA
Satori
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική