ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Σοφά λόγια

Δεν κοιτάζω, δεν περιμένω, δεν είμαι ανοιχτός. (Morihei Ueshiba)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Επιλεγμένος Νομός: Ν. Θεσσαλονίκης

KRAV MAGA PROTECTION

KRAV MAGA PROTECTIONΤο KRAV MAGA (μάχη επαφής - contact fight - קרב מגע) είναι ένα αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα μάχης, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την ευκολία στην εκμάθησή του. ..

Α.Σ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ

Α.Σ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙTo ταεκβοντό είναι το εθνικό άθλημα της Κορέας , περιλαμβάνονει λακτίσματα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες πολεμικές τέχνες της Άπω Ανατολής, όπως τα ψηλά ή τα ιπτάμενα λακτίσματα. ..

SUIBUKAN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SUIBUKAN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤο shorin ryu karate do, το Matayoshi kobudo και το Yamashita suikendo είναι μαχητικές τέχνες, είναι χορός, είναι μια σύνθετη μορφή γυμναστικής, είναι ένας τρόπος σκέψης, είναι ένας τρόπος ζωής...

KING OF THE RING

KING OF THE RINGΗ εξέλιξη της πορείας μας έως σήμερα, μετράει 39 δημιουργικά χρόνια, με πρωτοποριακές ιδέες στο χώρο των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων. Κεντρικό πρόσωπο που έδωσε σάρκα και οστά στην ιδέα..

Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η ΓΕΦΥΡΑ

Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η ΓΕΦΥΡΑΟ ασκούμενος στο παγκράτιο μαθαίνει στη βασική εκπαίδευση τις τεχνικές της αυτοάμυνας (τεχνικές με γροθιές και λακτίσματα, ρίψεις και ακινητοποιήσεις) ενώ παράλληλα, διδάσκεται την παιδεία..

Βρέθηκαν συνολικά 10 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 2

1

Αναζήτηση

aikido
JUDO
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
THE WING CHUN WAY
TEAKWONDO AI
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
KRAV MAGA PERISTERI
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
KRAV MAGA Protonotarios
Bujinkan Dojo Hellas
Olympus
Satori
DYNAMIC
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική