Σοφά λόγια

Μια καλή συμβουλή πιάνει καλύτερα όταν έχει προήγηθεί μία μεγάλη τρομάρα.

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Επιλεγμένος Νομός: Ν. Δωδεκανήσου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ M.A.R.D.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ M.A.R.D.Στο Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Ρόδου Μ.A.R.D. (MARTIAL ART RODOS DOJANG) διδάσκεται η τέχνη του HAPKIDO, η τέχνη που θεωρείται η μητέρα των σύγχρονων πολεμικών τεχνών λόγω της πλούσιας ύλης της που αριθμεί 3.400 τεχνικές..

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΡΟΔΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΡΟΔΟΥΣτην πολη της Ροδου σε ειδικα διαμορφωμενο χώρο κατά τα προτυπα των σχολων της "Πηγής του νεαρού Δάσους" προωθείτε η διάδοση του πνεύματος της τέχνης του Σαολίν Κουνγκ Φου ευελπιστώντας να μεταφέρει στους ενδιαφερόμενους φίλους του ένα κομμάτι του ..

Α.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥ

Α.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΖΕΥΣ ΡΟΔΟΥΟ Αθλητικόs - Πολιτιστικός Συλλογος Πολεμικων Τεχνων “ ΖΕΥΣ ” είναι ενας νεοσυστατος Συλλογος οπου ξεκίνησε την λειτουργία του το 2014.Βασικός σκοπός του είναι η σωματικη και ψυχικη αρμονια μέσα από την εξάσκηση των κινέζικων παραδοσιακών πολεμικων ..

Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΚΩ

Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΚΩΑπό τις αρχαίες πηγές προκύπτει ότι το παγκράτιο ήταν αναπόσπαστο τμήμα των μεγάλων και των τοπικών αγώνων της κλασικής και ρωμαϊκής αρχαιότητας από την Ιταλία μέχρι την Ανατολία και από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Αίγυπτο αποτελούσε μάλιστα και μέρος της απαραίτητης στρατιωτικής εκπαίδευσης των νέων. ..

ZONGAS FIGHTING TEAM

ZONGAS FIGHTING TEAMΣτην σχολή Zongas Fighting Team διδάσκονται οι μεικτές πολεμικές τέχνες, το μαχητικό άθλημα Τάι Μπόξινγκ ,το Κικ Μπόξινγκ και το καράτε. Μέσα από την συστηματική προπόνηση στις παραπάνω τέχνες και αθλήματα βελτιώνεται η φυσική κατάσταση του ατόμου..

Βρέθηκαν συνολικά 8 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 2

1

Αναζήτηση

Olympus
Bujinkan Dojo Hellas
aikido
TCMA
Satori
TEAKWONDO AI
KRAV MAGA Protonotarios
KRAV MAGA PERISTERI
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
DYNAMIC
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
THE WING CHUN WAY
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
JUDO
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική