Σοφά λόγια

Οι βολές είναι μικρές παρατήρησε ο δάσκαλος, επειδή πνευματικά δεν στοχεύουν πολύ μακριά. (Eugen Herrigel)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Επιλεγμένος Νομός: Ν. Μαγνησίας

KRAV MAGA PROTECTION VOLOS

KRAV MAGA PROTECTION VOLOSΈνα σύστημα που έχει διαμορφωθεί κυρίως για χρήση από στρατιωτικές δυνάμεις, το κραβ μαγκά έχει ως στόχο την ταχύτερη δυνατή εξουδετέρωση του αντιπάλου· αυτός είναι και ο λόγος που οι τεχνικές του δεν είναι θεαματικές αλλά απλές, μικρές και γρήγορες και στοχεύουν πάντοτε στα σημεία που θα έχουν το πιο άμεσο αποτέλεσμα. Στη σχέση του με το στρατό και τις αστυνομικές δυνάμεις, οφείλει και την ευρεία γκάμα σεναρίων που σχετίζονται με την αντιμετώπιση ένοπλου επιτιθέμενου (οπλισμένου με ραβδί, μαχαίρι ή πιστόλι). Αν και όλοι οι πολίτες ενδιαφερόμενοι σίγουρα δεν έχουν ανάγκη από μια τόσο συγκεκριμένη γνώση, το κραβ μαγκά έχει καταφέρει χάρη στο ρεαλισμό του να γίνει πολύ δημοφιλές σε όλον τον κόσμο. ..

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΙΧΩΡ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΙΧΩΡΗ Πολεμική Τέχνη των "Άδειων χεριών" γνωστή στον κόσμο σήμερα ως "Karate-do" ήρθε στην Οκινάουα απο την Κίνα. Κατά την διάρκεια της δυναστείας Thang (616-907). Σύντομα αφομοιώθηκε, εντάχθηκε..

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣH ονομασία SΗIDOKAN σημαίνει SHI=Σαμουράι,DO=Δρόμος,KAN=Κοινωνία, δηλαδή είναι ¨ο δρόμος που οδηγεί στη κοινωνία των σαμουράι¨. Είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα knock down διότι επιτρέπει τις αρπαγές, τις ανατροπές και τις ακινητοποιήσεις. ..

Αναζήτηση

Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
Bujinkan Dojo Hellas
KRAV MAGA Protonotarios
THE WING CHUN WAY
TCMA
JUDO
TEAKWONDO AI
Olympus
aikido
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
DYNAMIC
Satori
KRAV MAGA PERISTERI


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική