Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Επιλεγμένος Νομός: Ν. Χανίων

ΚRAV MAGA GLOBAL ΧΑΝΙΑ

ΚRAV MAGA GLOBAL ΧΑΝΙΑ Το Krav Maga είναι μια τακτική που σας μαθαίνει πρακτικά πως να προλαμβάνετε, να αντιμετωπίζετε και να καταπολεμήσετε κάθε είδους επίθεση ή απειλή. Το Krav Maga προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους σε τομείς όπως η αυτοάμυνα, η αυτοπροστασία..

KEIKO SHOTOKAN KARATE-DO

KEIKO SHOTOKAN KARATE-DOΤο καράτε είναι ίσως η πιο διάσημη πολεμική τέχνη που υπάρχει, αποτελεί το πιο γνωστό προϊόν της ιαπωνικής κουλτούρας παρόλο που, κυριολεκτικά μιλώντας, δεν προέρχεται από την κυρίως Ιαπωνία αλλά από το σύμπλεγμα νησιών που λέγονται Οκινάουα..

KRAV MAGA IKMF ΧΑΝΙΑ

KRAV MAGA IKMF ΧΑΝΙΑο κραβ μαγκά που στα εβραϊκά σημαίνει «μάχη επαφής» είναι από τα λίγα συστήματα αυτοάμυνας που μπορεί να υποστηρίξει επάξια το όνομα που φέρει. Από τα πλέον γνωστά συστήματα αυτοπροστασίας στην εποχή μας (και από ότι βλέπουμε η ανάπτυξη του συνεχίζεται ραγδαία σε όλον τον κόσμο) ..

ΣΧΟΛΗ ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ  ΧΑΝΙΩΝΗ διδασκαλία στη σχολή μας πηγάζει από τις κινεζικές πολεμικές τέχνες Τάι Τσι Τσουάν και Τσι κούνγκ , καθώς και από άλλες σχολές της Ανατολής. Πρόκειται για μια μέθοδο που, καθώς βασίζεται στην άκρα απαλότητα, είναι προσιτή σε όλους. Αποσκοπεί στην επίτευξη της υγείας και της ευζωίας. Βοηθά στη δημιουργία ενός πιο ελαστικού σώματος, μιας πιο ελεύθερης αναπνοής, και προσφέρει μυϊκή και νευρική χαλάρωση, ενώ τονώνει τις ζωτικές λειτουργίες...

Gracie Barra Crete,Greece

Gracie Barra Crete,GreeceΟ Σύλλογος μας είναι επίσημο μέλος της ομάδας του παγκόσμιου πρωταθλητή Braulio Estima η οποία με την σειρά της ανήκει στην μεγαλύτερη οργάνωση Brazilizn jiu-jitsu στον κόσμο, την Gracie Barra με ιδρυτή τον Carlos Gracie Jr, o οποίος είναι και πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Brazilian jiu jitsu. (IBJJF)...

Βρέθηκαν συνολικά 7 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 2

1

Αναζήτηση

Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
DYNAMIC
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
THE WING CHUN WAY
JUDO
Satori
TEAKWONDO AI
Bujinkan Dojo Hellas
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
KRAV MAGA Protonotarios
Olympus
TCMA
KRAV MAGA PERISTERI
aikido


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική