Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Κορεάτικες τέχνες


Α.Σ. ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΒΟΛΟΥ

Α.Σ. ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΒΟΛΟΥΕπικεφαλής και δάσκαλος του συλλόγου ειναι ο Τόρης Δημήτριος. Καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης, 6 Νταν. Είναι προπονητής κλιμακίων Βορείου Ελλάδος 2009 - 2017, προπονητής προολυμπιακής ομάδας νέων 2014 και προπονητής Εθνικής ομάδας νέων 2015 - 2016. ..

Α.Σ. ΑΙΧΜΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Α.Σ. ΑΙΧΜΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣΟ Πυργέλης Ιωάννης, είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο taekwondo. Έχει πτυχίο απο τη Γ.Γ.Α. προπονητή Α κατηγορίας και σχολής προπονητών της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Τaekwondo (E.T.U), μαύρη ζώνη και 6 dan...

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣΟ Προπονητής του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρυσούπολης ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (6 DAN) πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α., διέδωσε το άθλημα Ταεκβοντό στο νομό Καβάλας. Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σαν αθλητής σε ηλικία 17 ετών. Ως προπονητής ασχολείται από το 1989. ..

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥΟ Κολοβός Ηλίας διδάσκει στην διάκεκριμένη σχολή Κολοβός Ηλίας - Δύναμη Μαρκοπούλου και είναι κάτοχος 7 Dan. Πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων και ανδρών και εν ενεργεία προπονητής σε 2 παιδικούς σταθμούς και σε 3 συλλόγους. Βγήκε 4ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Lester Αγγλίας 1991. Ο σύλλογος του είναι αναγνωρισμένος απο την Γ.Γ.Α. και μέλος της ΕΛΟΤ, ΑΟΤΕ, W.K.U, KICK BOX και I.S.K.A...

Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥΟ Σπύρος Παπαδημητρίου διαθέτει πολυετή πείρα στις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα, καθώς είναι διπλωματούχος προπονητής αναγωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Tae Kwon Do από το 1990. Είναι κάτοχος 7 Dan Tae Kwon Do και ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1978, έχοντας στο ενεργητικό του διακρίσεις πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες, ενώ διετέλεσε προπονητής των εθνικών ομάδων εφήβων, νεανίδων, ανδρών, γυναικών Tae Kwon Do (I.T.F) για πολλά χρόνια. ..

Βρέθηκαν συνολικά 39 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 8

1

Αναζήτηση

Ferrum Gym
JUDO
KRAV MAGA PERISTERI
TCMA
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
aikido
Satori
Olympus
DYNAMIC
wushu4u
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική