Σοφά λόγια

Όταν κάποιος είναι πρόθυμος και ενθουσιώδης, τότε οι θεοί σμίγουν μαζί του. (Αισχύλος)

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Ιαπωνικές τέχνες


FIGHT WAY

FIGHT WAYΕπικεφαλής της σχόλης είναι ο Χαμηλοθώρης Κωνσταντίνος, 5 Dan HTSDF. Όλοι οι εκπαιδευτές της σχολής είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, στην αντίστοιχη τέχνη και άθλημα εδώ και 30 χρόνια τώρα. Οι αρχές, οι αξίες, ο σεβασμός, η ιεραρχία, η υπομονή και η επιμονή, γίνονται χρόνο με το χρόνο μέρος και κομμάτι της ζωής τους. ..

AIKIDO RANDORI DOJO

AIKIDO RANDORI DOJOΟ Κακαλιάγκος Σπυρίδων γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και είναι κάτοχος 3 Dan Black Belt Aikido Aikikai. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Aikido το 1998. Tο Νοέμβριο του 2006 απέκτησε το 1ο Dan και τον Δεκέμβριο του 2009 απέκτησε το 2ο Dan απο τον sensei Edward Germanov, 6o Dan Aikido Association Bulgarian. ..

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥTο Koei-Kan Karate-Do είναι ένα παραδοσιακό στυλ Καράτε, που επίσημα ιδρύθηκε στις 2 Απριλίου 1954, από τον master Eizo Onishi, με την δημιουργία του πρώτου dojo στη Νομαρχία Kanagawa Ken του Τόκιο. ..

KARATE ΑΙΓΑΛΕΩ - Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

KARATE ΑΙΓΑΛΕΩ - Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΟ Ιωάννης Στυλιανόπουλος είναι κάτοχος, 6 Dan ΕΛ.Ο.ΚΑΡΑΤΕ, 4 Dan Hapkido. Είναι πτυχιούχος προπονητής της Γ.Γ.Α.. Μέλος της ΕΛ.Ο.ΚΑΡΑΤΕ. ..

ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ

ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΟ πολιτιστικός και αθλητικός σύλλογος "Το παγκράτιο" έχει σαν σκοπό να προάγει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό μέσα από την αυτοάμυνα και τις μαχητικές τέχνες. ..

Βρέθηκαν συνολικά 95 αποτελέσματα

Σελίδα 1 από 19

1

Αναζήτηση

Satori
TCMA
Olympus
JUDO
DYNAMIC
KRAV MAGA Protonotarios
THE WING CHUN WAY
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
TEAKWONDO AI
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
KRAV MAGA PERISTERI
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
aikido


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική