Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)

Νέα - Εκδηλώσεις

Νέο Βιβλίο: Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών

Νέο Βιβλίο: Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών ΤεχνώνΠιστοί στην υπόσχεσή μας ότι θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των ασκούμενων στις πολεμικές τέχνες, επανερχόμαστε, αυτή τη φορά με τον έντυπο Πανελλήνιο Οδηγό Πολεμικών Τεχνών. Αν και η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη -και πόσα πράγματα είναι στις μέρες μας;- είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε ότι η υλοποίηση απέχει πολύ από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί!

Με πρωτότυπη ύλη γραμμένη και με έναν εκτενέστατο κατάλογο 43 τεχνών και 1350 σχολών που τις διδάσκουν σε όλη τη χώρα, ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών είναι η πιο ολοκληρωμένη απεικόνιση του πολυδιάστατου σύμπαντος που αποκαλούμε “πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα”.

Πιστοί στις πάγιες δεσμεύσεις μας, και σ' αυτό το εγχείρημα δεν έχουμε αποκλείσει κανέναν: παραδοσιακές τέχνες ηλικίας αιώνων βρίσκονται δίπλα-δίπλα σε συστήματα που δημιουργήθηκαν μόλις τις τελευταίες δεκαετίες και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που δίνονται και στις μεν και στα δε να είναι εξίσου αμερόληπτες και νηφάλιες.

Αν και στόχος μας είναι να απευθυνθούμε σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό, ξέρουμε ότι αυτοί που θα σπεύσουν πρώτοι να αγοράσουν τον οδηγό είναι αυτοί που τον έχουν περισσότερη ανάγκη: αυτοί που τώρα ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των πολεμικών τεχνών. Είμαστε σίγουροι ότι αυτά που θα βρουν στις σελίδες του δε θα τους απογοητεύσουν.

Αυτό δε σημαίνει ότι αγνοούμε τους υπόλοιπους: ελπίζουμε ότι ακόμα και “βετεράνοι” των πολεμικών τεχνών θα βρουν κάτι ενδιαφέρον να διαβάσουν και θα κρατήσουν τον οδηγό σε κεντρικό σημείο της βιβλιοθήκης τους σαν σταθερό σημείο αναφοράς. Όντας κι εμείς μέρος αυτού του κόσμου ξέρουμε πόσο αναγκαίο είναι κάτι τέτοιο.

Ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών είναι κάτι πέρα από ένα επιχειρηματικό εγχείρημα: Είναι μια προσφορά από κάποια μέλη της κοινότητας των πολεμικών τεχνών στα υπόλοιπα. Όπως και ο Διαδικτυακός που παραμένει στη γνωστή διεύθυνση www.polemikes-tehnes.gr αποσκοπεί πρώτα και πάνω απ' όλα στο να κάνει τον κόσμο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων καλύτερο και πιο πλούσιο -σ' εσάς επαφίεται να μας πείτε αν τα κατάφερε!

Αναζητήστε τον ξεκινώντας από το σάιτ των εκδόσεων Μέση Οδός.

Αναζήτηση

A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
KRAV MAGA PERISTERI
KRAV MAGA Protonotarios
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
JUDO
Olympus
DYNAMIC
aikido
Bujinkan Dojo Hellas
THE WING CHUN WAY
Satori
TEAKWONDO AI


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική