Σοφά λόγια

Μια καλή συμβουλή πιάνει καλύτερα όταν έχει προήγηθεί μία μεγάλη τρομάρα.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Προαγωγή για τον Βαγγέλη Θάνο στο Χαπκίντο

Προαγωγή για τον Βαγγέλη Θάνο στο ΧαπκίντοΟ Μάστερ Βαγγέλης Θάνος, 8ο Dan Tae Kwon Do, 6ο Dan Hapkido και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο, επέστρεψε από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου ταξίδεψε από τις 15 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2014 για να διδάξει σε σεμινάριο υπό την αιγίδα της World Hapkido Federation. Κατά την διεξαγωγή του σεμιναρίου, του παρουσιάστηκε από τον Master Roe Jai Myung, πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Hapkido και γιο του Grandmaster Kwang Sik Myung, ιδρυτή του συστήματος, η προαγωγή στο βαθμό του 7ου Dan, εφ' όσον είχε ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή του στο αντίστοιχο επίπεδο, από το 2007 που είχε λάβει το βαθμό του 6ου Dan.
Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίστηκε επίσης το έργο του Master Βαγγέλη Θάνο σαν τεχνικός διευθυντής κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης για την WHF, και πλέον είναι ο πρώτος Ευρωπαίος μάστερ που φέρει αυτό το βαθμό.
Η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο αριθμεί περισσότερους από 13 συλλόγους-μέλη σε όλη τη χώρα, και είναι η μόνη οργάνωση στην Ελλάδα που, με την αναγνώριση της WHF, παρέχει ολοκληρωμένη, συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλα τα μέλη.

Αναζήτηση

A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
DYNAMIC
wushu4u
Olympus
TCMA
aikido
Ferrum Gym
Satori
Bujinkan Dojo Hellas
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
KRAV MAGA PERISTERI
JUDO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική