Σεμινάριο Σουάι Τζιάο στην Αθήνα

εικόνα άρθρου
Οι εκπαιδευτές της Guang Wu association, Liu Zu Guang και Sonny Mannon θα είναι στην Αθήνα στις 15 Νοέμβρη για σεμινάρια και εξετάσεις εκπαιδευτών Shuai Jiao.
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19, θα γίνει το το μεγάλο σεμινάριο Shuai Jiao της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζικης Πάλης και θα είναι ανοιχτό σε όλους, αρχάριους και προχωρημένους μαθητές, από οποιοδήποτε στυλ Wushu ή άλλη μαχητική τέχνη που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του Shuai Jiao.

Η διάρκεια του θα είναι 4 ώρες την κάθε μέρα, από τις 3 μέχρι της 7μμ και μπορεί να συμμετέχει σε αυτό όποιος θέλει αφού δηλώσει συμμετοχή εγκαίρως.
-------------
Χώρος:Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης Αρτάκης & Ελλησπόντου, 13341 Δήμος Φυλής
--------------
για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε στα:
Email:doukasd7@gmail.com
Tel. 6945 41 8984
Δούκας Δημήτρης
---------------
Το Shuai Jiao, ή «Κινέζικη Πάλη» όπως μεταφράζεται, είναι η αρχαιότερη γνωστή μαχητική τέχνη στην Κίνα και πολλοί θεωρούν ότι είναι η πηγή όλου του Κινέζικου Κουνγκ Φου.
Παρόλο που η ιστορία του Shuai Jiao εκτείνεται χιλιάδες χρόνια πίσω, το Shuai Jiao όπως το γνωρίζουμε σήμερα, άρχισε να παίρνει μορφή κατά τη διάρκεια της δυναστείας Qing, χάρη στην υποστήριξη της Αυτοκρατορικής Αυλής.

Το Shuai Jiao είναι μια τέχνη ρίψεων από όρθια θέση, όπου οι αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν σαρώματα και ανατροπές ώστε να ρίξουν τον αντίπαλο στο έδαφος ενώ διατηρούν την όρθια θέση. Αποτελεί μια πολύ εκλεπτυσμένη τέχνη που περικλείει ένα μεγάλο αριθμό τεχνικών και ειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης.
Ενώ είναι μια τέχνη ιδιαίτερα απαιτητική και προϋποθέτει σωματικές ικανότητες, είναι ταυτόχρονα διασκεδαστική και αποτελεσματική.Λόγω της έμφασης που δίνει στις καθαρές ρίψεις και στη διατήρηση της όρθιας θέσης είναι πολύ ασφαλής στην εξάσκησή της σε σύγκριση με άλλα στυλ πάλης.
Το στυλ Shuai Jiao του Πεκίνου είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα των μεθόδων του, τις εκλεπτυσμένες τεχνικές και τις προχωρημένες μαχητικές λαβές καθώς και τις δεξιότητες των χεριών.

Ιστορικά, το Πεκίνο αποτελούσε το κέντρο της Κινέζικης πάλης χάρη στην υποστήριξη των Αυτοκρατόρων της Δυναστείας των Qing.
Η εξάσκηση του Shuai Jiao αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση, την φυσική κατάσταση και δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να αγωνίζεται σε ένα ασφαλές αλλά αρκετά κοντά στις πραγματικές συνθήκες εμπλοκής περιβάλλον.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι