Επιδείξεις και νέες διακρίσεις για τον Ευκλέα Λευκάδας

εικόνα άρθρου
Το Δ.Σ του Ευκλέα Λευκάδας μετά τις επιτυχημένες επιδείξεις θέλει να συγχαρεί τον σύλλογο και τους κάτωθι 14 αθλητές του για την συμμετοχή τους στο 6ο TAEKWONDO SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

Για άλλη μια χρονιά ο θεσμός του SUMMER CAMP ήταν πετυχημένος με καταρτισμένες προπονήσεις από τον master Σολδάτο Άγγελο και όλα τα μέλη ευχαριστήθηκαν ασκώντας την τέχνη του Taekwon-Do που αγαπάνε διασκεδάζοντας.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Καββαδίας Ευστάθιος, Holmes Δημήτριος, Τσούτσης Άγγελος, Ροντογιάννης Απόστολος, Τσανάκα Ελευθερία, Τσούτσης Νεκτάριος, Σερέπισος Παναγιώτης, Ασπρογέρακας Στέφανος,, Πολίτης Δημήτριος, Γεωργάκης Γεώργιος, Κούλουρα Δήμητρα, Κακλαμάνη Βιολέτα, και Παπαδάτου Παναγιώτα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την συμμετοχή τους και ευχόμαστε του χρόνου περισσότερες συμμετοχές και προπόνηση.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τον διοργανωτή του 6ου TAEKWONDO SUMMER CAMP Βανούση Δημήτριο, εκπαιδευτή του Ευκλέα Παλαίρου για την άψογη διοργάνωση.

Επίσης άλλο ένα σημαντικό γεγονός για τον σύλλογό μας στην διάρκεια του 6ου TAEKWONDO SUMMER CAMP είναι η συμμετοχή 24 αθλητών οι οποίοι εξετάστηκαν για μισή μαύρη, μαύρη 1 DAN, 2 DAN, 3 DAN.

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας αλλά και για τον διεθνή εκπαιδευτή του Καββαδία Ευστάθιο και τον Καραγιώργο Ιωάννη η μεγάλη συμμετοχή στις εξετάσεις μαύρων ζωνών.

Αυτό αποδεικνύει την μεγάλη αγάπη των αθλητών μας για το Taekwon-Do.

Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είχαν αρκετά καλή απόδοση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα αποτελέσματα.

Οι εξεταζόμενοι ήταν οι εξής :

Μισές μαύρες :Πολίτη Καλλιόπη, Κουντούρης Αθανάσιος, Μαυροκεφάλου Δέσποινα, Βεργίνη Μαρία, Βαγενά Κωνσταντίνα, Μαλακάση Κίρρα, Μαλακάσης Ιώβ,Μαλακάση Αφροδίτη.
Μαύρη ζώνη 1DAN:Πολίτης Δημήτριος, Γεωργάκης Γεωργιος, Ασπρογέρακας Στέφανος, Βαγενάς Γεώργιος, Ζαβιτσάνος Δημήτριοσ, Χαλικιάς Παναγιώτης, Σταματέλος Χρήστος, Σταματέλος Σπύρος.
2 DAN : Κρητικού Δήμητρα, Τσούτσης Νεκτάριος, Ροντογιάννης Γεώργιος.
3 DAN Σολδάτος Φίλλιπος, Καραγιώργος Ιωάννης, Θειακός Σωκρατης, Καρέλος Γεωργιος.

Απο επιστολή του Ευκλέα στον Οδηγό
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι