ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.

Νέα - Εκδηλώσεις

17 μετάλλια ο Α.Σ.Ιαπετός Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου

17 μετάλλια ο Α.Σ.Ιαπετός Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ ΦουΟ Α.Σ.Ιαπετός Χανίων έκανε για άλλη μια φορά αισθητή την παρουσία του σε πανελλήνιους αγώνες ,αυτήν την φορά με 18 αθλητές οι οποίοι διαγωνίσθηκαν στα αγωνίσματα του proam sanda(ελαφρά επαφή) και sanda(μάχη πλήρους επαφής).

Οι αγώνες διεξήχθησαν το διήμερο 8/9 Απριλίου στα πλαίσια ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος ενισχυμένου σε δυναμική λόγω της πληθώρας των αθλητών που έλαβαν μέρος αλλά και του ανεβασμένου επιπέδου που παρουσίασαν.

Ο απολογισμός για τον Α.Σ.Ιαπετό Χανίων ήταν 12 χρυσά μετάλλια,1 ασημένιο ,4 χάλκινα και μία τέταρτη θέση στην πιο απαιτητική κατηγορία στο sanda.Nα σημειωθεί ότι ο απολογισμός αυτός το κατατάσσει σε ένα από τα πρώτα σε συγκομιδή μεταλλίων σωματεία πανελληνίως στα μαχητικά αθλήματα αλλά και πρώτο στην Κρήτη.

Ο προπονητής του Συλλόγου Χριστουλάκης Γιώργος συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται να συνεχίσουν στο ίδιο μαχητικό πνεύμα.

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
KRAV MAGA PERISTERI
DYNAMIC
TCMA
THE WING CHUN WAY
TEAKWONDO AI
aikido
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
Olympus
KRAV MAGA Protonotarios
JUDO
Satori
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική