Η μεγάλη επιτυχία του Α.Σ. Αθλόπολις

εικόνα άρθρου
Σε αθλητικό επίπεδο και μια ιδανική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώσαμε τους αγώνες μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζιου Ζιτσου που διεξήχθη το τριήμερο 16-17-18 /03/2017 συμμετείχαν 42 χώρες με 860 αθλητές στην Αθήνα στελεχώνονται την Εθνική μας ομάδα με δύο αθλητες της Ακαδημ. Μαχητικ.Τεχν.Αθλόπολις .

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του ""ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ" Σηφάκη Μανώλη ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο αν και είχε μια άτυχη στιγμή ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θλάση στο πόδι από το δεύτερο του αγώνα. Πάλεψε έως τον μικρό τελικό αποφασιστικά με ψυχή, στρατηγική και τακτική μέχρι που ανέβηκε στο βάθρο!

Ο μικρότερος στην κατηγορία Καρουζάκης Μανώλης επίσης με σοβαρό τραυματισμό στο χέρι επέδειξε με την παρουσία του μαχητικότητα κάνοντας μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση , καθώς δε μπόρεσε να συνεχίσει αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για επιτυχίες στο μέλλον . Η άτυχη στιγμή του τραυματισμού και των δύο αθλητών μας δυσκόλεψε παρόλα ταύτα καταφέραμε να διεκδικήσουμε και να φτάσουμε σε αυτή την ανεπανάληπτη κορυφαία στιγμή !!! Ενα μεγάλο μπράβο στην ομοσπονδία μας για την φανταστική οργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και όλους όσους συμμετείχαν για την διεξαγωγή του!! Σε όλη αυτή την 7μηνη επίπονη προετοιμασία πέραν του προπονητή Ζαιμακη Γιωργου αναμφισβήτητη είναι η βοήθεια του βοηθού του Νηστικακη Γιάννη , του γυμναστή Πρασανάκη Μανώλη για την μυική ενδυνάμωση των αθλητών , αλλά και όλων των συναθλητών όπου με μεθοδικότητα ,σκληρή προπόνηση βοήθησαν στην προετοιμασια.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η οδηγία του ιατρού της ομοσπονδίας ήταν να εγκαταλείψει τους αγώνες . Στόχος του σκοπός του το άκουσμα εθνικού ύμνου .. "Αυτό που είπε και στους τρείς αγώνες ήταν ""ΔΕΝ ΠΟΝΆΩ ΚΑΘΌΛΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ "" Μεγάλη ψυχή ανεπανάληπτες στιγμές και δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξει του αγώνα ξεχνώντας τον τραυματισμό του κάνοντας ένα τέλειο λάκτισμα στο κεφάλι κέρδισε τον αντίπαλο του κατακτώντας έτσι την 3η θέση !

Μια ακόμα επιβραβεύσει για τον Σηφάκη είναι οτι έχει δικαίωμα να κάνει χρήση στα προνόμια που δίνει η πολιτεία να περάσει με άνευ εξετάσεις σε όποια ανώτατα ιδρύματα ΑΕΙ ή ΤΕΙ , αξιοσημείωτο να πούμε εδώ οτι είναι αριστούχους μαθητής στο Λύκειο Αρχανών .

"Καλή συνέχεια παιδιά είμαστε κοντά σας όλα αυτά τα χρόνια συνεχίστε με μεράκι για αυτό που αγαπάτε "

Απο επιστολή του Α.Σ. Αθλόπολις στον Οδηγό

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι