ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Σοφά λόγια

Μια καλή συμβουλή πιάνει καλύτερα όταν έχει προήγηθεί μία μεγάλη τρομάρα.

Νέα - Εκδηλώσεις

17ο πανελλήνιο σεμινάριο Χαπκίντο

17ο πανελλήνιο σεμινάριο Χαπκίντο

Αγαπητοί Συνεργάτες, μαθητές, Μέλη και φίλοι της ΠΕΧ, Η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο (ΠΕΧ), με χαρά σας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 17ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Χαπκίντο.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 23 Απριλίου 2017 (Σάββατο: 17:00 - 21:00 & Κυριακή 10:00 - 14:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, επί της οδού Τριπόλεως.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτές & μαθητές / Μέλη της ΠΕΧ, οι εκπαιδευτές & μαθητές από άλλα στυλ πολεμικών τεχνών (από 12 ετών και άνω), καθώς και οποιοσδήποτε άλλος, χωρίς προηγούμενη σχετική εμπειρία, επιθυμεί να μυηθεί στην τέχνη του Χαπκίντο.

Διδάσκων στο Σεμινάριο θα είναι ο Master Βαγγέλης Θάνος, Πρόεδρος της ΠΕΧ & Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης της WHF (7ο Dan HKD, 8o Dan TKD), με Διδακτέα Ύλη τις: Hapkido Punching, Striking and Kicks, One Hand Techniques & Attack Techniques.

Το Κόστος Συμμετοχής είναι 50 ευρώ έκαστη και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν σε κάθε συμμετέχοντα, επίσημο Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την ΠΕΧ, καθώς και αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του 17ου Σεμιναρίου Χαπκίντο.

Για την εύρυθμη οργάνωση των διαδικασιών του Σεμιναρίου, παρακαλείσθε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 07/04/2017. Προσδοκώντας σε μία ενθουσιώδη και καθολική συμμετοχή σας, παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση.

Για την Πανελλήνια 'Ενωση Χαπκίντο
Με εκτίμηση, Βαγγέλης Θάνος-Πρόεδρος

Αναζήτηση

THE WING CHUN WAY
Εξοπλισμός Karate - Taekwondo
DYNAMIC
Satori
KRAV MAGA Protonotarios
A.Σ. ΩΡΙΟΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο
TEAKWONDO AI
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
JUDO
Olympus
KRAV MAGA PERISTERI
aikido


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική