Η επετειακή προπόνηση προς τιμήν του δασκάλου Σ. Μαστραππά

εικόνα άρθρου
Σε συγκινητική ατμόσφαιρα διεξήχθη το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 η επετειακή προπόνηση με τίτλο ''40 χρόνια από τότε'' που διοργάνωσαν οι παλαιότεροι μαθητές του sensei Μαστραππά με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 ετών ενεργής και αδιάλειπτης ενασχόλησής του με το Karate-do.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος παλιοί και νέοι μαθητές του δασκάλου, φίλοι, συνεργάτες, παλιοί συναθλητές, προερχόμενοι από την Αθήνα , την επαρχία και την Κύπρο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας sensei αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τον τίμησαν με την παρουσία τους, τους απένειμε διπλώματα συμμετοχής.

Στους δε παλαιότερους από τους μαθητές του που χρόνια συμπορεύονται μαζί με του στον δύσκολο δρόμο του παραδοσιακού Karate με πίστη και αφοσίωση , απένειμε δίπλωμα με το οποίο εκφράζει την αγάπη του και την εκτίμησή του προς τα πρόσωπά τους. Η εκδήλωση έληξε με πάρτι που διοργάνωσαν οι νεότεροι μαθητές και η οικογένεια του sensei Σάββα.

Στη σύναξη αυτή , πέρα από το ότι τιμήθηκε ο δάσκαλος Μαστραππάς, δόθηκε η ευκαιρία να ανταμώσουν άνθρωποι που είχαν χρόνια να συναντηθούν και να θυμηθούν παλιές εποχές. Αποτέλεσε επίσης την ευκαιρία να ανανεωθούν σχέσεις χρόνων.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι